lezing homeopathie bij hooikoorts op 1 maart

Het hooikoorts – seizoen is voor sommigen al lang begonnen. Zelf heb ik ooit ineens last gekregen van hooikoorts, midden in de zomer, nadat ik me letterlijk vertild had aan een te zware trektocht. Ineens enorme koorts in een berghut, niesbuien en jaren daarop steeds hooikoorts in juni, bij de bloei van de grassen. Bulten en uitslag en enorme jeuk. Bij stress veel erger. Met homeopathie en Schüsslerzouten door het jaar heen nu al sinds jaren geen last meer. Nog heus wel af en toe jeukende ogen en een loopneus, maar prima te doen. Ik gebruik in ieder geval geen cetirizine dat je alleen maar suf en moe maakt. Ik doe geen onterechte gezondheidsclaims als ik zeg dat mij proefondervindelijk is gebleken dat homeopathie echt helpt bij hooikoorts. Kom naar de gratis lezing en je hoort hoe je zelf iets kan doen. Zinnig en zuinig.

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk