Wandelcoaching

Wil je meer duidelijkheid over keuzes? Wil je meer rust ervaren in je hoofd en je dagelijks leven? Wil je sterker staan?

NatuurlijkGezondPraktijk biedt met wandelcoaching een luisterend oor in de buitenlucht. Zonder oordeel helpt de wandelcoach jou bij jouw ontdekkingen en de natuur is de spiegel. Echt heel gaaf om te doen en te ervaren. Jij brengt jouw vraagstuk in en je krijgt al wandelend steeds duidelijker wat belangrijk voor jou is, op dit moment in jouw leven. In de natuur zijn geeft rust en ruimte voor reflectie en de wandelcoach helpt je bij het stappen zetten en “op je padje blijven”. Het is jouw route. Jij bepaalt waar jij heen wilt. De wandelcoach ondersteunt je bij jouw ontdekkingen. Licht en luchtig. Dat doen we met allerlei oefeningen.

Wandelcoaching doen we met een serie van 5 wandelingen van anderhalf uur:

– in wandeling 1 maken we kennis met elkaar, het bos en jouw vraagstuk én wens(en). De wandelcoach stuurt je naderhand een verslag dat je mag aanvullen en aanpassen (meestal niet nodig) en later kan (blijven) gebruiken en teruglezen. In deze wandeling krijg je helder(der) welk doel je in de komende periode wilt bereiken. Je stelt vast waar jij heen wilt en in welke tijd je jouw doel zou willen bereiken. Alleen al het uitspreken werkt zelfversterkend en geeft kracht en richting;

– in wandeling 2, 3 en 4 gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en doelen en spreken we steeds acties en huiswerk af. Je gaat thuis of op je werk oefenen en toepassen en in deze wandelingen houden we de vinger aan de pols. Misschien scherpen we je doel aan of merk je dat er een andere vraag of vraagstuk eigenlijk belangrijker is. Alles kan en komt vanzelf aan de orde. De buitenlucht biedt alle ruimte. En na elk gesprek ontvang je een verslag.

– wandeling 5 is de laatste wandeling. Meestal ben je in de voorgaande 4 wandelingen al onvoorstelbaar opgeschoten en verrast over de resultaten die je boekt. In deze wandeling kijken we terug en vooruit én nemen we weer afscheid. Als je wilt, houdt de wandelcoach contact met je.

De lokatie van de wandelingen is het bos dichtbij de praktijk in Harderwijk, tenzij dat voor jou bezwaren oplevert.

Dat bespreken we in de telefonische intake.

Jij ontvangt bij een wandelcoachtraject:

  • 5 coachgesprekken in de natuur. weer of geen weer;
  • in wandeling 1 spreken we de frequentie af en de data en tijdstippen, die meest passend lijkt bij jouw vraagstuk;
  • een verslag van elk gesprek per mail.

Een wandelcoachtraject (van 5 wandelingen en verslagen) kost € 495.

Wil je meer info of heb je vragen: bel dan met 0623160640 of mail yvonne@natuurlijkgezondpraktijk.nl 

Graag tot ziens!

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk