Tarieven

Haalbaar en betaalbaar

Kort of lang  – in ieder geval krachtig

Simpel en eenvoudig

NatuurlijkGezondPraktijk hanteert slechts 2 tarieven: € 60 en € 30 inclusief verstrekking van geneesmiddelen. Basis is uurtarief van € 60.

Ieder ‘normaal’ gepland gesprek waar we de gehele situatie en voortgang bespreken, duurt maximaal een uur en kost € 60. Tussentijds kan je altijd mailen of bellen voor advies. NatuurlijkGezondpraktijk stuurt daar geen factuur voor. Ieder kort vervolggesprek  – om even af te stemmen – duurt maximaal een half uur en kost € 30, inclusief de verstrekking van het homeopatisch geneesmiddel.

Waarom deze tarieven?

NatuurlijkGezondPraktijk wil zuinige en zinnige zorg verlenen met natuurlijke geneeswijzen. Toegankelijk zijn, ook in de portemonnee. NatuurlijkGezondPraktijk werkt daarom iets anders dan de meeste klassiek homeopaten:

– u vult zelf een vragenformulier in, voor het eerste gesprek. Voordeel: het kost minder tijd voor de praktijk en u bereidt zich beter voor;

– alle gesprekken, ook het eerste, duren maximaal een uur. Ervaring leert dat een uur meestal voldoende info oplevert. Langer dan een uur is onnodig én vermoeiend voor u en de therapeut;

– de eerste 2 gesprekken volgen elkaar snel op. Fijn als je nog niet zo bekend bent met homeopathie. zie ‘werkwijze’.

Vergoedingen

NatuurlijkGezondpraktijk is aangesloten bij de LVNT en RBCZ. Behandeling met klassieke homeopathie en celzouttherapie wordt daarom vergoed als alternatieve geneeswijzen uit uw aanvullende verzekering. Leefstijlcoaching wordt vergoed uit de basisverzekering. Hoogte van de vergoeding hangt af van uw verzekeraar.

Bekijk hier het actuele vergoedingenoverzicht voor alternatieve geneeswijzen

Kortingtips

Tip 1: 10% korting als je met de fiets komt

Tip 2: 10 % korting voor leden van VVOG en Athlos

Tip 3: 10% korting bij de sportmasseur enorm-in-vorm

Tip 4: leden van de Ruilkring LETS Harderwijk betalen 10 spatjes

Tip 5: je kan ook in tijd betalen en een klus van een uur (in overleg!) doen voor de praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk