Tarieven – uw investering

Haalbaar en betaalbaar

Kort of lang  – in ieder geval krachtig

Simpel en eenvoudig

 

NatuurlijkGezondPraktijk wil zuinige en zinnige zorg verlenen met natuurlijke geneeswijzen. Toegankelijk zijn, ook in de portemonnee.

NatuurlijkGezondPraktijk hanteert slechts 2 tarieven: € 60 voor een standaardgesprek van een uur en € 30 bij korte adviesgesprekken. Tarieven zijn altijd inclusief de verstrekking van klassiek homeopathische geneesmiddelen. Zie tabel.

De behandeling van chronische of langer bestaande klachten vergt minimaal 3 en meestal 5 gesprekken.  Na die gesprekken, houdt de homeopaat de vinger aan de pols en komt u na een half jaar terug om te zien of het gewenste resultaat stand houdt.

Bij behandeling van acute klachten en (sport)blessures is het aantal gesprekken kleiner en volstaan meestal de intake en een vervolggesprek, beide van 30 minuten.

Het eerste gesprek is altijd in de praktijk. U geeft steeds aan of u het gesprek het liefste al wandelend, buiten, thuis of in de praktijk doet. U kan ook kiezen voor een ontspanningsmassage van 50 minuten.

 

TARIEVEN NATUURLIJK GEZONDPRAKTIJK
Gesprek á 60 minuten€ 60Inclusief geneesmiddel
Gesprek á 30 minuten€ 30Inclusief geneesmiddel
Bloedonderzoek door extern lab€ 30 + labkostenVooraf kostenopgave
Behandeltraject migraine6 gesprekkenInclusief geneesmiddel
Behandeltraject allergie6 gesprekkenInclusief geneesmiddel
Acute klachten, sportblessures, operatieve en tandheelkundige ingrepen1 á 2 gesprekkenInclusief geneesmiddel
Ontspanningsmassage€ 6050 minuten, zelf handdoek meenemen

 

Vergoedingen

NatuurlijkGezondpraktijk is aangesloten bij de LVNT en RBCZ. Behandeling met klassieke homeopathie en celzouttherapie wordt daarom vergoed als alternatieve geneeswijzen uit uw aanvullende verzekering. Hoogte van de vergoeding hangt af van uw verzekeraar.

Bekijk hier het actuele vergoedingenoverzicht voor alternatieve geneeswijzen.

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk