Ontspanningsmassage

Massage helpt je leren luisteren naar je lichaam

Yvonne Klein Rouweler is gediplomeerd sportmasseur, een ‘stevige’ basis voor alle andere soorten massages.  Alle massages zijn helend en gezond, want bevorderen doorbloeding en ontspanning. Doorbloeding is nodig voor af- en aanvoer van stoffen: afval en voeding. Daarom zal een masseur nooit alleen de plek waar je pijn ervaart masseren, maar minstens het hele lichaamsdeel, zowel links als rechts. Voordeel van massage is dat de masseur zeer goed kan zien en voelen wat jij zelf misschien nog niet hebt ervaren, gezien of gevoeld. De masseur kan jou dat laten ervaren, zodat je steeds beter de signalen leert opvangen van je lijf. Jij en je lijf zijn een gouden team die samen gezond oud kunnen worden als je elkaar verstaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de ontspanningsmassage kunnen meerdere olieën gebruikt worden. Yvonne Klein Rouweler gebruikt meestal Arnica-olie vanwege de pijnstillende en herstellende eigenschappen. Hoe meer last op een bepaalde plek, des te meer aandacht die plek krijgt.

Ontspanningsmassage in behandeltraject migraine

Heb je last van migraine of hoofdpijn en kost ontspanning moeite, dan is massage heilzaam en helend.  NatuurlijkGezondPraktijk adviseert minstens één ontspanningsmassage op te nemen in het behandeltraject van migraine. Een ontspanningsmassage duurt 50 minuten. Bij de intake bepalen we of en op welk tijdstip in het behandeltraject ontspanningsmassage wordt gegeven.

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk