Wie is ..

NatuurlijkGezondPraktijk is de praktijk voor klassieke homeopathie van Yvonne Klein Rouweler. Zij is universitair geschoold en heeft jaren gewerkt bij gemeenten. Duurzaamheid en gezondheid zijn voor haar twee richtinggevende waarden. Haar hele leven is zij al geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid en de geneeskracht van planten. De Kleine Dokter van Dokter Vogel werd bij haar ouders thuis veel gebruikt. ’s zomers met het gezin de bossen in om bosbessen te plukken en walnoten te rapen.

Door positieve persoonlijke ervaring met homeopathie, bijvoorbeeld bij migraine, EHBO, allergie en tinnitus is zij destijds de 6-jarige parttime opleiding gaan volgen en werkt sinds 2010 als erkend klassiek homeopaat.

De aanpak van NatuurlijkGezondPraktijk is nuchter en laagdrempelig. U krijgt zo veel mogelijk informatie en praktisch advies om uw gezondheid zelf duurzaam te verbeteren.

Homeopathie is niet de enige weg naar Rome. Als in het gesprek bijvoorbeeld blijkt dat het voor u wenselijk is meer te leren over voeding, supplementen of als u een helende massage wilt ondergaan, dan verwijst NatuurlijkGezondPraktijk u door naar iemand in de buurt.

Yvonne Klein Rouweler is ook gecertificeerd sportmasseur en heeft een sportmassagepraktijk Enorm in Vorm. Bij de behandeling van sportblessures kan sportmassage natuurlijk ook altijd een goede stap zijn in de behandeling.

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk