Wie is ..

NatuurlijkGezondPraktijk is de praktijk voor klassieke homeopathie van Yvonne Klein Rouweler. Haar hele leven is zij al geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid en de geneeskracht van planten.

Door positieve persoonlijke ervaring met homeopathie is zij destijds de 6-jarige opleiding gaan volgen en werkt sinds 2010 als erkend klassiek homeopaat.

De aanpak van NatuurlijkGezondPraktijk is nuchter en laagdrempelig. U krijgt zo veel mogelijk informatie en praktisch advies om uw gezondheid zelf duurzaam te verbeteren.

Homeopathie is niet de enige weg naar Rome. Als in het gesprek bijvoorbeeld blijkt dat het voor u wenselijk is meer te leren over voeding, supplementen of als u een helende massage wilt ondergaan, dan verwijst NatuurlijkGezondPraktijk u door naar iemand in de buurt.

Yvonne Klein Rouweler is ook gecertificeerd sportmasseur en heeft een sportmassagepraktijk Enorm in Vorm. Bij de behandeling van sportblessures kan sportmassage natuurlijk ook altijd een goede stap zijn in de behandeling.