Over Yvonne

NatuurlijkGezondPraktijk is de praktijk van Yvonne Klein Rouweler. Zij is universitair geschoold en wil graag blijven leren en ontdekken. Natuur, duurzaamheid en gezondheid zijn voor haar zeer belangrijk. Haar hele leven is zij al geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid en de geneeskracht van planten. Homeopathie biedt dat allemaal. Door zeer overtuigende positieve persoonlijke ervaring met homeopathie bij migraine, EHBO, allergie en tinnitus is zij destijds de 6-jarige parttime opleiding gaan volgen en werkt sinds 2010 als gediplomeerd klassiek homeopaat. Elke keer weer op ontdekking gaan met de cliënt en verrast worden door de positieve resultaten: hoe mooi is dat! Ontdekken, ontmoeten en oordeelloos kijken naar wat er is in het leven van de cliënt, als een spiegel reflecteren…dat doet Yvonne als homeopaat, wandelcoach en masseur.

En dat werk kost tijd. Uitwerken van een gewone homeopathie-casus kost een paar uur, acute cases zijn minder tijdrovend natuurlijk.

Kortom: tijd nemen voor jouw gezondheid.

Yvonne wil graag mensen helpen, ook met een beperkt budget. Je krijgt zoveel mogelijk informatie en praktisch advies om uw gezondheid zelf duurzaam te verbeteren.

Yvonne Klein Rouweler heeft een uitgebreid netwerk van andere goed opgeleide therapeuten naar wie zij doorverwijst als dat voor jou gunstig is. Yvonne Klein Rouweler is ook gediplomeerd sportmasseur. Voor een ontspannende massage ben je bij haar aan het goede adres. In de behandeling van migraine is massage een vast onderdeel.

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk