Wandelen

Samen wandelen in de natuur

Wandelen is gezond, overal en altijd. Suikerziekte, overgewicht en stress nemen af door wandelen. Wandelen in de natuur is nóg gezonder. Je brein vindt het fijn in de natuur te zijn. Niet alleen vanwege de beweging, maar ook door de rust die de natuur je biedt. In de natuur zijn is heilzaam. En samen op pad met een groep is ook goed voor het welzijn van mensen: het geeft gevoel van verbinding met anderen en dat is voor de meeste mensen een fijn gevoel.

NatuurlijkGezondPraktijk is gevestigd aan de rand van het bos…je loopt zó de natuur in…..Yvonne Klein Rouweler is natuurgids bij de IVN Noordwestveluwe, gediplomeerd sportmasseur én gediplomeerd atletiektrainer bij atletiekvereniging Athlos.

 

Bij NatuurlijkGezondPraktijk kan je meedoen aan de volgende wandelingen:

Fitrondjes van anderhalf uur: elke donderdagmiddag van 16 – 17.30 uur – gratis

In de fitrondjes doen we oefeningen gericht op het verbeteren van kracht en souplesse. Groepsgrootte minimaal 5, maximaal 10, zodat er voor iedereen aandacht is. Tenzij anders vermeld vertrekken we vanaf de fietsparkeerplaats bij Athlos. Aanmelden verplicht, in verband met het doorgeven van wijzigingen. 0623160640

Wandelingen GENEESKRACHT VAN DE NATUUR: 3 uur in de natuur – kosten € 15 p.p

Bij deze wandelingen beleef je de helende werking van de natuur. Je kan kiezen uit 2 lokaties: Essenburgh in Hierden en Tongeren in Epe. Data 2024: bij De Essenburgh Hierden: 14 april, 9 juni (vol) en 1 augustus. Van 10 tot 13 uur. Bij landgoed Tongeren Epe: 1 mei, 24 juli en 30 oktober. Van 14 tot 17 uur.

Meld je aan en info bij yvonne@natuurlijkgezondpraktijk.nl of bel met 0623160640 of boek direct via Doenkado. 

LETS walks op zondag, van 13-15 uur. Gewoon gezellig en gezond – € 2 p.p of 1 spat/pauw

3 Data 2024: 7 april (wereldgezondheidsdag) 7 juli en 6 oktober, van 13-15 uur. Vertrek vanaf startpunt klompenpad Sonnevanck, Ermelo.  Kosten: € 2 p.p., voor LETS leden 1 spat/pauw p.p. LETS staat voor Lokaal Economisch Transactie Systeem: een lokale ruil- en deeleconomie. In Ermelo en Harderwijk zijn er twee LETS Ruilkringen: verenigingen waarin de leden tijd en spullen ruilen. Hartstikke duurzaam natuurlijk. In Ermelo betaal je met pauwen, in Harderwijk met spatten. Kijk op LETS Harderwijk of LETS Ermelo.

Wandelschoenen aan en gaan!

 

 

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk