Wandelen

Wandelen is gezond, overal en altijd. Suikerziekte, overgewicht en stress nemen af door wandelen. Wandelen in de natuur is nóg gezonder. Je brein vindt het fijn in de natuur te zijn. Niet alleen vanwege de beweging, maar ook door de rust die de natuur je biedt. In de natuur zijn is heilzaam. En samen op pad met een groep is ook goed voor het welzijn van mensen: het geeft gevoel van verbinding met anderen en dat is voor de meeste mensen een fijn gevoel.

NatuurlijkGezondpraktijk neemt je mee de natuur in. Yvonne Klein Rouweler is natuurgids, gediplomeerd sportmasseur én gediplomeerd atletiektrainer bij Athlos.

Je hebt de keuze uit fitrondjes van anderhalf uur of langere wandelingen van maximaal 3 uur.  In de fitrondjes doen we oefeningen gericht op het verbeteren van kracht en souplesse.

FITRONDJES

  • elke tweede zondagochtend in de maand, van 11 tot 12.30 uur;
  • maandagochtend van 8 tot 9.30 uur;
  • woensdagmiddag van 15 tot 16.30 uur.

Groepsgrootte maximaal 10, zodat er voor iedereen aandacht is. Kosten zijn € 4 p.p. per keer. Kinderen gratis. Als je elke week wil meedoen, is misschien een persoonsgebonden jaarkaart  á € 150 een goed idee. Je kan dan met alle wandelingen mee.

Tenzij anders vermeld vertrekken we vanaf de praktijk aan de Strokelweg 7  – je fiets kan je kwijt op de fietsparkeerplaats bij Athlos. Aanmelden verplicht, in verband met het doorgeven van wijzigingen. 0623160640

Wandelingen GENEESKRACHT VAN DE NATUUR: 3 uur in de natuur

Steeds bij Essenburgh in Hierden of Tongeren in Epe. Boek via Doenkado.

Tussen kerst en oudjaarsdag en op feestdagen (paas- en pinkstermaandag) wordt niet gewandeld.

Wandelschoenen aan en gaan!

 

Natuurlijk Gezond Praktijk

Natuurlijk Gezond Praktijk